Presenttips

Ge bort ett medlemskap i Dramatens Vänner

Ett medlemskap i Dramatens Vänner är en uppskattad present, både till någon som du vet har ett gediget teaterintresse och till någon som ännu inte upptäckt teaterns underbara värld. Kanske har du ett barn eller barnbarn som skulle vara intresserad av att få ta del av föreningens breda utbud på teaterområdet?

Under 2019 firar vi vårt 20-årsjubileum och i medlemskapet ingår som tidigare: diskussioner och samtal kring ämnen ur teaterns värld, en hemlig gäst besöker oss första måndagen i varje månad (utom under sommar- och juluppehåll), erbjudanden om teaterresor till platser i Sverige och utomlands, möjlighet att få fribiljetter till Dramatens genrep, rabatt på biljettpriserna till utvalda föreställningar både på Dramaten och andra teatrar och i Dramatens restauranger får vi rabatt på maten mot uppvisande av aktuellt årskort.

Mejla till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och meddela vem du vill ge ett medlemskap till – inklusive postadress och helst e-postadress. Ange om du vill att vi sänder medlemskortet till dig eller till mottagaren.

När vi ser att avgiften kommit in på Dramatens Vänners PlusGiro 194 75 25-0, sänder vi medlemskortet till dig, eller till mottagaren om du önskat det.