Julklappstips

Ge bort ett medlemskap i Dramatens Vänner i jul!

Ett medlemskap i Dramatens Vänner är en uppskattad julgåva, både till någon som du vet har ett gediget teaterintresse och till någon som ännu inte upptäckt teaterns underbara värld. Kanske har du ett barn eller barnbarn som skulle vara intresserad av att få ta del av föreningens breda utbud på teaterområdet?

Under 2019 firar vi vårt 20-årsjubileum och i medlemskapet ingår som tidigare: paneldiskussioner och teatersamtal kring ämnen ur teaterns värld, samtal med en hemlig gäst första måndagen i varje månad (utom under sommar- och juluppehåll), erbjudanden om teaterresor till platser i Sverige och utomlands, möjlighet att få fribiljetter till Dramatens genrep, rabatt på biljettpriserna till utvalda föreställningar både på Dramaten och andra teatrar och rabatt på maten i Dramatens restauranger.


Mejla till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och meddela vem du vill ge julklapp till – inklusive postadress och helst e-postadress. När du satt in avgiften på Dramatens Vänners PlusGiro 1947525-0, sänder vi medlemskortet till dig.